Lamanya aku x bukak blog aku neh...kalu blog ni kebun sure dah penuh lalang..kalu umah lak sure dah reput...hehehehehehe..punya la busy smpai b'bln2 x update..ni pn aku siap lupa password..so t'paksa la kn wat password br...kalu ikut malas neh..x bukak dah..tp dah boring sgt ngn assignmnt b'timbun2 2 so snggah jap jenguk2 blog aku neh..

Aku busy???watpa la 2 kan...ehmmm,meh nak cita.pas ja exam final hari 2 aku g Latihan pusat Lawn BOWL kat Bukit kiara,KL...then g UUM lak coz UUm tuan umah MASUM kali neh..Mcm2 aku lalui exprience time MASUM..suka?duka?suma neh aku lalui.. byk menda aku bljr time MASUM neh..upa2nya nak jd ATLET pn susah kan?kn kuat mental n fizikal..opss lupa nak cita..aku men LAwn Bowl time masum hr 2..nampak cm senang kn game neh tp kalu nak tau..game neh perlukan mental yg kuat..pandai cmna men pn kalu mental x kuat sure kalah..konfem!!!!!!ceh yakin tul aku neh..pa2pn nak tau btl ka x join la lawn bowl..hahhahahahaha..ok2,papn,aku hepi n puas atie aku g Masum hr 2..kalu da rezeki nk men lg...chayoik2..then hbs ja MASUM aku balik Sabah,kalu ikut atie x balik coz 20hr ja aku cuti tp bab tiket dah beli so aku balik la..gpn rindu giler kt family aku..
Alamak cm esei lak jdnya..xnak cita panjang..jom tgk gambar lu..



Tarikh:10/5/09-19/5/09
Tempat:Stadium Sukan Bukit Kiara,KL
aktiviti:LAtihan pusat LAwn Bowl






160 ball tiap2 hr..


jom ukur ball sapa plg dekat...


men ngan pelapis Malaysia..best giler!!!!


Tean Lawn Bowl UTHM..chayoik2!!!










Tarikh:20/5/09-28/5/09
Tempat:UUM,sintok
aktiviti:Bermulanya perjuangan..hahahahahha


game kt wisma darul aman


team pairs


alhamdulillah da gak pingat....


maju sukan 2k negara..hahhahahaha


kena paksa g sokong team len..cian..






nyibuk tul dak2 neh!


jumpa lg UUm....











Cuti 20hr ja?aik napa lak cik moon?bkn cuti 2 bulan ka?ni yg aku nak cta..aku t'paksa balik awal coz aku kn g TOT 2k jd fc time MHS..MHS means minggu haluan siswa..1 minggu minggu haluan siswa byk bg exprience kat aku..Alhamdulillah,aku dapat sempurnakan tanggjwb aku sbg kak fc..kalu ikut rasa takut ni,time TOT aku dah serender tp bab smgt nk cuba n dapat exprience bl jd fc aku trskn gak smgt aku smpai hbs MHS..Alhamdulilah suma jd best n pengalamn paling best...n tau lbh tgk gambar neh...




Tarikh:28/6/09-03/07/09
Tempat:UTHM tercinta
Aktiviti:as a fc 2 junior...





fc yg hebat!!!!cun g2...


merah menyala..smgt waja...


posing2 lg...


jg check point????..cuci mata ja neh..ish2


so sweet..........





penat2 pn smpt posing...


cute2 belaka..


mlm penutup MHs...

My mood today