Assalamualaikum...terasa nak update blog,tp x tau nak tulis apa..so nak share lirik lagu yang wat aku syahdu sgt bila dgr terutama bila aku dok seorg2 stayup study..mesti layan lagi neh...siap "repeat again" je aku tekan bila lagu neh hbs..hehehe..1st time dengar aku tls cr lagu neh..memang memikat hati aku tul..jom hayati lagu neh sure sesiapa yang dengar pn layan..(*_*)


Satu Cinta

Album : Satu Cinta
Munsyid : StartFive
http://liriknasyid.com


Ku memohon dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah s'gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku....... Keimananku.......

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah s'gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku....... Keimananku.......

Engkau satu cinta
Yang s'lamanya aku cari
Tiada waktu ku tinggalkan
Demi cintaku kepada-Mu
Walau seribu rintangan
Kan menghadang dalam diri
Ku teguhkan hati ini
Hanya pada-Mu
Ku pasrahkan.......

Oh Tuhan .... s'lamatkanlah hamba ini
Dari segala fatamorgana dunia
Oh Tuhan .... jauhkanlah hamba ini
Dari hidup yang sia-sia


Salam kepada pembaca2 blog sya neh coz lama sgt x update,busy sgt kat umah...2 bulan cuti so 2 bulan blog neh cuti...hehehhehe..Harap maaf ye kalu da komen2 x terbalas...skrg neh sya dah kembali memulakan kehidupan sbg pelajar...uhuhuhuhu...entah apa pulak cabaran sya sem neh...dah la sya dah final year..hope xda org nak ganggu hidup dan mengusahkan sya..heran2 jadi sya neh..x ganggu hidup org tp org je selalu kacau idup sya..entah pa diorg nak..nak kata jeles..x kot..xda benda nak dijeleskan..sya cr pasal????x mungkin coz sya wat hal sya sendiri n x kacau orang pn..kesimpulannya,bg sya diorg xda keja kot..heheheheh..malas nak cita panjang,kang sakit pala lak...


Pa yang sya harapkan sem neh..hari2 sya di U neh xda masalah2 yang menyakitkan jiwa saya..means masalah ngn kwn2 or mulut2 murai..masalah study xpe..2 mmg kebiasaan as student rite..so bleh handle la..Sem neh sya kena wat PSM(Projek Sarjana Muda) ..huhuhu..dgr senior cita psm neh projek separuh mati ..yeke???papun aku kn melaluinya..bak kata ayah saya "Yang Pahit 2 Manis dan Yang Manis 2 pahit"means setiap kesusahan jika kita dapat atasi dengan kesabaran pasti mencapai kesenangan..so i can do it...cyoik2 2k diri sendiri..hehhehehe


Ehmmmm...sya sebenarnya ngah cari journal neh but kepala neh ngah sakit so stop jap berblog..luahkan perasaan katakan..hehehe..kalu x..bertambah parah sakit pala neh..huh..pa ya tajuk aku nak wat??????skop aku dah ada but nak create tajuk yang mantap bleh wat penyelia2 PSM pilih tajuk aku membuat kepala aku serabut n pening..huhuhu..sabo2..relex moon..tenang k..InsyaAllah sya dapat petunjuk n panduan..so..sya stop lu takat neh,nak smbg cr journal..insyaAllah da masa sya smbg berblog ye kwn2..sblm 2 maaf jika ada kesalahan n terima kasih atas segalanya...wassalam

My mood today