Dah tua upanay aku..cm x caya lak umo aku dah genap 22 taun 18hb lalu..dl aku takut sgt nk msk 20 taun..skrg dah 22 taun lg aku takut..makin dewasa banyak dugaan yg aku perlu lalui..suka duka perlu aku tima..huhuhuhu..pa yang penting sabar n whatever jd life must go on..jgn ngalah selagi x cuba..org nak kata pa2 usah peduli..mulut org mmg susah nak jga n smpai bila pn mesti da x kena..pa yg aku harapkan taun neh..aku dpt improve performance aku dlm suma hal..cehhhh..cayoik2 2 me..
dah2 entry aku sbnrnya nak ucap thanx kat housemate(kak tati.liza,hasliza,linda,minah) aku yg meraihkan besday aku..thanx sgt..huhuhuhuhu..korang mmg bek n kwn2 yg terbaik....cantik kek 2..thanx a lot..luv u all.






Tarikh:14/01/10
Tempat:Muzium Kota Tinggi
Title:Lawatan & Kajian Tentang Warisan Johor


Semangat aku sem neh..Besala bakal pelajar Cemerlang Katakan..hehehhehe..InsyaAllah asal usaha lebih mesti dapat..langkah drastik aku sem neh aku mesti wat sungguh suma assignment aku..bab kesungguhan 2,aku n group aku sanggup wat kajian luar g Muzium Kota Tinggi yg agak jauh gak la,padahal b4 neh cr bhn kat library n internet ja..ni suma utk presentation subjek kenegaraan ,kn wat betul2 subjek neh 3 jam kredit..bab nak g muzium neh ktorg terpaksa x masuk kelas bab g jumaat x leh,muzium tutup,so terpaksa korban kelas..huhuhu..sedey n x sedap atie tp kn wat kos melepas demi m'cari bahan utk presentation nnt.Ktorg group 2nd so mmg perit ar kn wat keja cpt coz 25hb neh kn present."Tiada kejayaan tanpa pengorbanan"cehwah berfalsafah lak aku..sbnrnya ayat pasrah neh..huhuhu

Ikut plan kami amik Bahan kat galeri Ilmu ja tp x cukup,last minute ye plan g Muzium..Bab kami mengkaji warisan johor n sungai Sayong(ni lecturer mintak tlg cr bahan 2k projek dia).kitaorg gerak pagi n balik petang...2 sesi ktorg wat 1st jumpa pegawai kat situ,means temubual dia,then pusing2 satu muzium..dah tghari kitaorg kuar mkn then balik semula kat muzium n stay kat library cr bahan bertulis..pa yg best pihak muzium bg kitorg photostat buku2 dlm library 2k dibawa balik..cmni x penat la nak nulis..hehehhehe..ok2,panjang lebar lak post aku nnt,meh kita tgk pa yg kitorg wat kat muzium 2..hehhehehehe.




excited giler..posing ngada2..hahahha



























ni lah group aku bersama En.Azam





anda kenal?























sg sayong..dimanakah ia berada?




yeke?






















baru ku tau..Badang adlh cita johor..hehehe..kuat upanya org johor yek?




























mentang aku kecik..aku posing kt belakang ja..huhuhu






warisan kita





















basikal TMJ































cm real ja gambar aireen kan?




My mood today