Tarikh:18/9-27/9/2009
Tempat:Sabak Bernam,Selangor...
Tajuk:x balik raya..raya dirantaun...


Sedey yer...aku x balik raya kali ni...cuti just seminggu je,so kalu balik memang x berbaloi coz kena naik 2 flight so kat umah just da bp hari ja.Suma org tanya napa x balik?raya la..jwpn "aku alar dah besa"..x sedey ka?Tipu ar kalu x sedey kan.tp ni la pengorbanan aku sbg anak dirantauan yg kena jauh dr family demi segulung ijazah..huhuhuhuhu..

dah2,xnak sedey2 raya neh suma kena gembira..walaupun aku x balik sabah tp aku balik sabak bernam..sabah..sabak..ok la 2..hilang cket kerinduan aku kat family kat sabah.Aku ikut member aku g raya kat kampung dia...best n seronok giler coz raya dlm suasana kat kampung..tambah lagi family member aku neh sporting n peramah,so aku x la kekok n segan sgt.sedey n rindu kat family x la rasa sgt...suasana raya kat sini memang berbeza ngn kat sabah..byk benda baru aku belajar n tengok..suma jd pengalaman indah dlm idup..






Raya pertama..ceria n meriah..









3 dara x kawen lg..hahahahhaha...










aku dipagi raya..comel x?
























baraan..g raya keliling kg ramai2...penat tapi best..amalan penduduk kg neh..hope berterusan coz mmg best n amalan yang baik di hari raya..








moon2..sempat lg posing tas moto..besa la penumpang belakang..







pusing kg..aku posing2 kat belakang..hahahhahahah









indah dan permai suasana kampung....

My mood today