Boring yer...huhuhuuhu..xda kelas hr ni.assignment xda lg..so aku pun meringankan tanganku nak upload blog aku neh yang sebulan b'cuti tanpa pa2 post..yelah cuti neh aku tul2 busy ngn preparation kawen..hehehehehe..ehmmm,nyibuk tul aku neh padahal yg kawen sepupu aku..hehehhehhe..mun2,sabo2..hahahahhahaa

cian dia,muda2 dah kena kawen atas kehendak parents dia,dia pn pasrah walhal umo dia baru 14taun..x dpt aku bayangkan kalu aku jadi dia sure aku memberontak xnak yelah dah la laki 2 bkn pilihan dia then kena kawen usia muda..padahal umo cmni waktu study...tp nampaknya sepupu aku neh anak yang taat,so dia reda n pasrah je ngan jodoh dia..papun aku doa n harapkan dia bahagia hingga ke akhir hayat..huhuhu..


ok2..membebel lak aku neh..kalu biar kang penuh lak pages ni.so meh la tengok2 gambar kawen sepupu aku yang meriah n sederhana neh..


























0 ulasan:

Catat Ulasan

My mood today