Destinasi seterusnya..kluang..hahhahahaahha..
spontan yer plan..balik ja dari kelas amik lesen cadangnyer nak g air itam jap..jalan2 ja
tp cmna entah aku n aireen spontan terus ja jalan smpai la kluang
ingatkan jauh..ehmmmm,x la jauh sgt..cm g Bp gak..
Kami stay kat sana kat umah sepupu dia
dia pn 1st time dtg ngn kwn bkn ngn family dia..
best gak jln2 sana..g kenduri kawan jiran sepupu dia,
len jugak tradisi diorg,siap da dak2 dari sek agama 2 bagi persembahan
time aku dtg diorg ngah selawat,sedap teliga aku dengar alunan selawat 2,tenang sgt..
berbeza kat tempat aku cr diorg kawen..hehhehehehe
agak kagum gak n terlintas dihati kan best kalu kenduri kawen aku cmni..hehehehe
berangan kejap..("_")
sblm balik td singgah kat kluang mall,aku pn laknakan keinginan aku nk makan secret recepi
aku rindu nak mkn kek coklat dia..my favarite aku 2..
ehmmmm,lupakan niat nk diet jap..aku nikmati kek 2 tnpa ingati diet aku..
pas makan..g timbang..alamak..dah naik upanya berat badanku..huhuhuhu..
td dah mkn kek..entah2 lg g pasni..
kena wat sesuatu neh..kang bising lak mak aku kalu balik nnt..huhuhuhu...
xpa2,sekali ja..pasni x tau bila g sn g..coz pasni dah busy ngn test n assignment..
k ar,mls nk cita pnjg..i have assignment to settle n this wednesday i have test..huhuhu..moon.times up..studyyyyy
















0 ulasan:

Catat Ulasan

My mood today