*baju biru yg duduk 2 la PA@supervisor aku
En.Haris Bin Md Nor*
Assalamualaikum blogger sekalian..selamat malam..opsss..selamat pagi..sharing is caring..sharing is loving..hehehehhehe..xda mood langsung aku nk wat asimen+Psm aku skrg neh..jiwa kacau katakan..kacau sebab apa ek???entahla..byk jak dugaan n ujian aku kena lalui sem neh@final sem sbg stdent..huh..."don't mengeluh lak cik murni..sbg final year student kamu kena berubah n kena kuat semangat cket coz byk ujian n dugaan kamu akan hadapi sblm kamu melangkau ke Alam pekerjaan..kalu kamu x tahan n x kuat hadapi suma neh sekarang x tau la pa jd kat kamu kat alam pekerjaan nnt kena buli ape"..teringat lak kata2 PA(penasihat akademik)@SUPERVISOR aku...walaupun aku selalu kena marah ,kutuk n kena soh wat keja overdose..tp aku ttp jumpa dia n trs jumpa demi PSM aku..ingat lagi masa PSM1..aku selalu kena marah+kutuk smpai aku nangis+tension+nk serender je stdy..tp aku kuatkan gak semangat aku demi..FAMILY aku..akhirnya aku sampai gak kat final sem neh..baru aku sedar upanya PA@supervisor aku wat cam2 coz dia syg aku..dia nk aku jd pelajar success+berguna spnjg idup aku..pk2 balik2 kalu dia x marah n kutuk2 aku,aku wat keja smbil lewa je..bak kata dia"makan angin"...akhirnya aku faham napa dia marah+kutuk2 aku sedangkan student len dia wat bodoh je..coz dia nk aku success n lbh bek dr org len..TQ my PA@supervisor..
Petang td kul 4.30pm pas kelas aku ngan suma anak2 PA wat jamuan kat KFC parit raja..best giler aku rasa time 2...dapat makan2 n hepi b4 final n lg best coz aku dapat sembang semula ngn kawan bek aku yg makin jauh dr aku semenjak aku mula belajar nk independent..best+sedeh time 2..sedar x sedar upanya tggl lagi sebulan lebih aku bergelar stdent,padahal baru rasa semalam mendaftar kat UTHM tercinta aku neh..entahlah bila lg aku datang semenanjung bila aku dah balik sabah nnt..huhuhuhuhuhuhu..terfeeling lak aku.."Ya Allah,terima kasih dan aku bersyukur ngn segala ujian n dugaanmu"sesungguhnya ada hikmah disebaliknya..Aku seorg anak yang manja,x leh idup tanpa bantuan org len,boros,malas,sensitif,mudah putus asa...kini aku dah leh berdikari+tahan kena marah,kutuk2+aku mampu wat keja sendiri tanpa bantuan org len+aku mampu g mana2 seorg2...n plg best aku more confident present kat depan..2 part plg best,aku x malu2 dah..hehehehhehehe..whatever..aku bersyukur+berterima kasih ya allah atas segalanya..

p/s:aku nak sharing sal KFC snax..http://www.snax.com.my jom ramai2 join..anda kat dapat kad KFC snax yg bg discount 25% ngn pembelian snack plate pada hari selasa ok..nak tau..klik n sign up ok????

0 ulasan:

Catat Ulasan

My mood today